Box- Leseni reklamni osvežilci v škatli

Elegantna in Učinkovita Promocija

Odlikujte svojo znamko z našimi reklamnimi osvežilci – BOX

Ni boljše možnosti za vašo blagovno znamko, kot da jo prepoznavate z edinstvenim vonjem. Naši reklamni osvežilci vam ponujajo to možnost, saj lahko izberete iz palete ekskluzivnih reklamnih dišav, ki bodo pustile trajen vtis.

Reklamni osvežilci – Učinkovit in Eleganten Promocijski Izdelek

Leseni reklamni osvežilci v škatli predstavljajo izjemno učinkovit in eleganten promocijski izdelek. Z njimi lahko vašo blagovno znamko povežete z vonjem, kar ustvarja nepozabno izkušnjo za stranke. Poleg tega imajo leseni osvežilci tudi estetski in naraven videz, ki pritegne pozornost in ustvari vtis kakovosti.

Pri izbiri reklamnih osvežilcev – BOX vam nudimo popolno prilagodljivost. Izberite dišavo, ki najbolje odraža vašo blagovno znamko, ter oblikujte škatlo s svojim logotipom in sporočilom. Na ta način boste ustvarili edinstveno promocijsko orodje, ki bo izstopalo med konkurenco.

Prilagodljive reklamne dišave

Izbirate lahko med različnimi reklamnimi dišavami, ki jih ponujamo. Vsaka dišava je skrbno izbrana in naravna, narejena v EU ter brez škodljivih substanc. Med našo paleto dišav spadajo Beli Musk, Pomaranča, Vanilija & Črni Ribez, Bubble Gum, Zeleno jabolko in Vanilija. Vsaka dišava ima svoje edinstvene lastnosti in bo prijetno odišavila prostor ali vozilo.

Embaliranje in dostava reklamnih osvežilcev za avto

Vsi naši reklamni osvežilci za avto so lepo zapakirani v škatlo, ki vsebuje tudi 1 flaško s 4,5 ml dišave. Lesena škatla zagotavlja varno shranjevanje in prenašanje osvežilcev. Poleg tega vam ponujamo možnost graviranja logotipa ali sporočila na leseni škatli, kar bo dodatno poudarilo vašo blagovno znamko.

Za hitro in učinkovito dostavo poskrbimo v roku 15-20 dni po potrditvi vzorca. Sodelujemo z zanesljivimi dostavnimi partnerji, ki zagotavljajo varno in pravočasno dostavo na vaš naslov.

Unikatnost s reklamnimi osvežilci za avto

Za unikatno izkušnjo in izjemno promocijo, smo pripravili možnost gravure po meri. Odkrijte naše reklamne osvežilce za avto, ki jih lahko prilagodite z oblikovanjem blisterja in vgravirate z želenim logotipom ali sporočilom.

Leseni reklamni osvežilci v škatli - zima
Leseni reklamni osvežilci v škatli – zima

Prilagoditev po meri

Zagotavljamo vam prilagoditev po meri, ki vam omogoča ustvarjanje unikatnih reklamnih osvežilcev. Svojim strankam lahko ponudite osvežilce, ki so popolnoma prilagojeni vaši blagovni znamki. Iz berite obliko, barvo, dišavo in dodajte svoj logotip ali sporočilo. Tako boste ustvarili izdelek, ki bo izstopal in pritegnil pozornost strank.

Izberite svojo dišavo

Pri izbiri dišave za reklamne osvežilce se lahko prepustite svojim željam in preferencam. Ponujamo širok izbor dišav, ki zajemajo različne vonje in aromatične note. Med našo ponudbo boste našli sveže in cvetlične vonje, sadne arome ter tople in začimbne note. Izberite dišavo, ki bo najbolj ustrezala vaši blagovni znamki in ciljni publiki.

Najvišja kakovost materialov

Naši reklamni osvežilci za avto so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka. Lesene škatle so ročno izdelane in premišljeno oblikovane, kar daje izdelku eleganten in naraven videz. Poleg tega uporabljamo le naravne in brez škodljivih substanc dišave, ki so prijazne do okolja in hišnih ljubljenčkov.

Promocijski osvežilci – Naročanje in cena

Za naročanje naših promocijskih osvežilcev je minimalno naročilo 108 kosov. Cene so konkurenčne in prilagojene količini naročila. Pri večjih količinah nudimo tudi dodatne popuste in ugodnosti.

Hitra dostava in odlična storitev

Zavedamo se, da je hitra dostava ključnega pomena za uspešno izvedbo promocijske kampanje. Zato poskrbimo za učinkovito obdelavo naročil in hitro dostavo na želeni naslov. Naše stranke nam zaupajo zaradi zanesljive storitve in visoke kakovosti izdelkov.

Leseni reklamni osvezilci v skatli-premium
Leseni reklamni osvezilci v skatli-premium

Kontaktirajte nas

Za več informacij o naših izdelkih, se obrnite na nas. Veseli bomo vašega zanimanja za naše reklamne osvežilce in vam bomo z veseljem pomagali izbrati prave izdelke za vaše potrebe.