Papirnati promocijski osvežilci

Reklamni osvežilci: Personalizirajte svojo blagovno znamko

Ali uvajate nov izdelek na trgu ali ste pravkar ustanovili podjetje? Morda želite izraziti poseben datum ali izpostaviti sliko vašega psa? Ali pa želite samo odstraniti vonj hitre hrane iz avtomobila na edinstven način? Naši reklamni osvežilci ponujajo širok izbor oblik in vonjev, ki vam omogočajo, da vaš osebni osvežilec zraka postane nepozaben.

Kakovost naših reklamnih osvežilcev za avto

Vse naše surovine pridobivamo iz EU in uporabljamo trajnostne materiale, da zagotovimo najvišjo kakovost. Verjamemo, da bi morala biti vaša naložba v lastno izdelavo osvežilca zraka poplačana z odličnimi materiali in tiskom. Naši reklamni osvežilci za avto so izdelani v Sloveniji in ker nadzorujemo vsak korak postopka, lahko odgovorimo na vsa vaša vprašanja!

Izbira reklamnih dišav

Ponujamo različne reklamne dišave, vključno z Vanilijo, Zelenim jabolkom, Češnjo, Fresh, Tropical, New car, Pomaranča/ limeta, Robidnica. Vsaka dišava je izbrana, da ustreza različnim okusom in predstavlja vašo znamko na edinstven način.

Promocijski osvežilci po vaši meri

Naši promocijski osvežilci so več kot le prijeten vonj, so tudi učinkovito sredstvo za izgradnjo prepoznavnosti vaše blagovne znamke. Lahko so odlična rešitev za promocijo vašega podjetja, izdelkov ali storitev, ki jih ponujate. Naj bo to promocijski izdelek za poslovna darila, korporativne dogodke ali za zahvalo strankam, naši reklamni osvežilci so odlična izbira.
reklamni osvežilci za avto
Promocijski osvežilci


Papirnati reklamni osvežilci

Ni potrebe, da se omejite na generične modele osvežilcev zraka, ki so na voljo v trgovinah. Omogočamo vam, da ustvarite svoj prilagojeni osvežilec zraka z izbiro fotografije, besedila in vonja. Ti personalizirani reklamni osvežilci bodo predhodno odišavljeni in pakirani v posebne vrečke, ki bodo ohranile svež vonj za več let, če jih hranite v hladnem in suhem prostoru.


Ustvarite edinstveno izkušnjo z reklamnimi osvežilci

Vse v vašem življenju odraža vašo edinstvenost, od oblačil, ki jih nosite, do pohištva v vašem domu. Zakaj ne bi bilo enako z osvežilcem zraka v vašem avtomobilu? Namesto da bi izbrali nekaj običajnega, lahko s personaliziranim osvežilcem zraka začnete pogovor. Ne glede na to, ali ustvarjate nekaj samo za sebe, ali pa gre za poročno darilo, darilo za ljubljene ali poslovno darilo, bo naši reklamni osvežilci pustili močan vtis.

Začnite postopek naročanja reklamnih osvežilcev za avto z enim klikom. Povežite se z nami preko telefona in skupaj bomo ustvarili edinstvene dišave, ki bodo vašo blagovno znamko približale strankam.

Izberite obliko, barvo in vonj, ki najbolje predstavljajo vašo blagovno znamko, ter določite količino, ki ustreza vašim potrebam. Naša ekipa je tu, da vam pomaga ustvariti najboljše reklamne dišave za vaše stranke.