Blister – promocijski osvežilci

REKLAMNI OSVEŽLCI AH SELAN
Reklamni osvežilci za avto AH Selan

Predstavljamo vam: reklamni osvežilci – blister

Če iščete inovativen način za promocijo vaše blagovne znamke ali podjetja, ste na pravem mestu. S prilagodljivimi reklamnimi osvežilci in privlačnimi reklamnimi dišavami lahko odišavite in hkrati promovirate vašo blagovno znamko v vsakem prostoru ali vozilu.

Reklamni osvežilci za avto – Oblikovanje po meri

Osrednji del naše ponudbe je popolna prilagoditev. Vaši promocijski osvežilci se lahko popolnoma prilagodijo vašim potrebam – od oblikovanja in graviranja blisterja do izbire vonja in vrvice.

Reklamni osvežilci za avto
Reklamni osvežilci za avto
Reklamni osvežilec Logo
Reklamni osvežilec Logo
Reklamni osvežilec ORSA TIM
Reklamni osvežilec ORSA TIM

 

Izberite svoje reklamne dišave

Ponujamo različne naravne reklamne dišave, vključno z Belim Mošusom, Pomarančo, Vanilijo & Črnim Ribezom, Bubble Gumom, Zelenim jabolkom in Vanilijo. Vse naše dišave so narejene v EU, so brez škodljivih substanc in so prijazne do hišnih ljubljenčkov.

Embalaža in dostava vaših reklamnih osvežilcev za avto

Naš lesen osvežilec je elegantno zapakiran v blister, ki lahko vsebuje tudi 1 flaško s 4,5 ml izbrane dišave. Možna je tudi naročila samo lesenega osvežilca z gravuro. Dostava vaših reklamnih osvežilcev za avto je možna v roku 15-20 dni po potrditvi vzorca.

Pogoji in cenik za promocijske osvežilce

Minimalno naročilo za vaše popolnoma prilagojene promocijske osvežilce je 1.000 kosov.

Reklamni osvežilci blister so inovativen način za promocijo vaše blagovne znamke ali podjetja. S svojo prilagodljivostjo in privlačnimi dišavami omogočajo odišavljanje prostorov in vozil ter hkrati promoviranje vaše blagovne znamke.

Prednosti reklamnih osvežilcev blister:

  • Izboljšanje prepoznavnosti blagovne znamke z vključitvijo logotipa ali sporočila blagovne znamke na osvežilce.
  • Ustvarjanje pozitivnih doživetij s prijetnimi dišavami, ki spodbujajo pozitivna čustva.
  • Promocija na različnih lokacijah, saj se osvežilce lahko namesti v avtomobile, pisarne, trgovine, hotele in druge prostore.
  • Neposredna povezava z potrošniki, saj osvežilci vzpostavljajo neposredno povezavo med potrošniki in blagovno znamko.
  • Prilagodljivost in raznolikost, saj lahko osvežilce prilagodite svojim potrebam glede oblikovanja, vonja in materiala.

Za vašo popolno prilagojeno izkušnjo nudimo tudi različne naravne reklamne dišave. Vse dišave so narejene v EU, brez škodljivih substanc in prijazne do hišnih ljubljenčkov. Embalaža naših osvežilcev je elegantna in funkcionalna, saj so zapakirani v blister, ki lahko vsebuje tudi flaško s 4,5 ml izbrane dišave.

Za naročilo vaših reklamnih osvežilcev za avto nas kontaktirajte in se dogovorite za popolno prilagoditev vaših osvežilcev.

Odkrijte moč reklamnih osvežilcev blister in ustvarite osvežujoče doživetje ter učinkovito promocijo vaše blagovne znamke ali podjetja. Kontaktirajte nas še danes in skupaj bomo ustvarili privlačne in učinkovite osvežilce, ki bodo pritegnili pozornost vaše ciljne publike.